Vesmír pošle do Tvého života lidi, věci a okolnosti, které potřebuješ v ten pravý čas.
Co je to zelená potravina?:Vesmír pošle do Tvého života lidi, věci a okolnosti, které potřebuješ v ten pravý čas.
Co je to zelená potravina?

Zelené potraviny
Jsou dokonalé , protože jsou namíchány přímo od boha,
přírodou samou, tak jak to nedokáže žádná laboratoř. Jsou namíchané přesně tak jak potřebujeme a
můžeme nejlépe využít. Jedna látka podporuje druhou aby mohla ještě lépe působit, být využita naším
organismem. Představují svým mohutným antioxidačním působením hráz proti spoustě nemocí s rakovinou v čele. Jsou lehce uchopitelné,
jednoduché na přípravu, ideální do dnešní doby. Dnes se lidé (až na výjimky) již nebudou vracet na
louky a poctivě žvýkat a vysávat travní mízu. Jedná se o vysoce komplexní potraviny, což v praxi
znamená, žeobsahují
v ideálním poměru takřka všechny živiny nutné ke správné funkci našeho těla, jsou schopny optimalizovat tělesné
funkce a
vytvořit tak prostředí pro dlouhý a zdravý život. Můžete jimi nahradit klasické jídlo třeba večeři a
tím pádem zdravě hubnout,
ale nestrádat. Jsou schopnými adaptogeny a tudíž jejich účinek na organismus směřuje především
k harmonizaci
činnosti všech orgánů a systémů a k úpravě jejich funkcí k normálu. Nejsou to klasické léky, proti ničemu
nebojují.
Proč užívat zelené
potraviny?
Zelené potraviny se stávají
trendem třetího tisícíletí. Řada odborníků na výživu po celém světě začíná prosazovat tzv. trend
"green foods" (zelené potraviny). Jeho hlavní zásadou je, že naše strava by měla obsahovat velký
podíl rostlinné složky v syrovém stavu. Jako prevenci rakoviny vědci například doporučují každodenní
konzumaci pěti porcí ekologicky pěstovaného ovoce či zeleniny. Důležitou součást tohoto trendu
představuje i pití tzv. zelených nápojů, které mají na naše zdraví zcela jedinečné účinky.
Dnešní člověk jí a tloustne, ale přesto často umírá na nutriční
podvýživu. Vyčerpaná půda živí plodiny, ty sytí nás, proto i přes špeky okolo vlastního pasu umíráme
hlady.
Znáte rozumnější důvod k užívání zelených
potravin? Kolik ekologicky pěstované zeleniny denně sníme? Odpověď je jasná: Málo! Jednoduše nám na
to nezbývá ani čas, ani finance a mnohdy většinou chybí i jejich dostupnost. K tomu je ještě velká
část naší stravy tepelně a chemicky upravována a při tom je většina účinných látek zlikvidována.
Například vitamíny mizí již při teplotě +40°C! Pokud si často "pochutnáváte" na levné zelenině,
zamyslete se, zda byla za tyto peníze i ekologicky pěstována. Zelenina má úžasnou schopnost. Váže na
sebe škodliviny a to již při svém pěstování přímo z půdy.
Nabízí se tedy další otázka: co máme vlastně jíst a pít?
Doplňte svůj stůl o zelené potraviny mladý ječmen a chlorellu pyrenoidosu. Uvidíte, co vaše tělo udělá
po doplnění toho, co je mu přirozené, ale doposud mu chybělo.
Chlorella pyrenoidosa s mladým ječmenem jsou přímo přeplněny tím, co nám "civilizačně
postiženým" lidem chybí. Užívají se nejen proto, že nás něco bolí nebo píchá, ale hlavně proto, že
máme rozum! Výživová hodnota Mladého ječmene a Chlorelly
Jsou to vysoce komplexní potraviny,
což v praxi znamená, že obsahují v ideálním poměru takřka všechny živiny nutné ke správné funkci
našeho těla- vitamíny (např. velké množství beta-karotenu
s ochrannou funkcí proti škodlivým účinkům slunečního záření)
- aminokyseliny včetně esenciálních-velké množství lyzinu podporuje léčbu
infekcí oparem (herpes simplex)
- nukleové kyseliny, enzymy (v Mladém ječmeni jsou
zastoupeny ve velkém množství a s vysokou aktivitou, kterou zajišťuje unikátní metoda
výroby)
- fytolátky (např. velké množství chlorofylu, známého mimo jiné svými
protizánětlivými účinky a schopností odstraňovat tělesné pachy)a řada dalších látek
- jedinečný růstový faktor (CGF)
- přírodní
antibiotikum Chlorellin
- vlákninu, která se významně uplatňuje v procesu detoxikace a je
nejlepší prevencí nádoru tlustého střeva
- vysoký obsah kyseliny listové v nápoji
Mladý ječmen
Zelené potraviny
Jsou dokonalé , protože
jsou namíchány přímo od boha, přírodou samou, tak jak to nedokáže žádná laboratoř. Jsou namíchané
přesně tak jak potřebujeme a můžeme nejlépe využít. Jedna látka podporuje druhou aby mohla ještě
lépe působit, být využita naším organismem. Představují svým mohutným antioxidačním
působením hráz proti spoustě nemocí s rakovinou v čele. Jsou lehce uchopitelné, jednoduché na přípravu, ideální do dnešní
doby. Dnes se lidé (až na výjimky) již nebudou vracet na louky a poctivě žvýkat a vysávat travní
mízu. Jedná se o vysoce komplexní potraviny, což v praxi znamená, žeobsahují v ideálním poměru takřka všechny
živiny nutné ke správné funkci našeho těla, jsou schopny optimalizovat tělesné funkce a vytvořit tak prostředí pro
dlouhý a zdravý život. Můžete jimi nahradit klasické jídlo třeba večeři a tím pádem zdravě hubnout, ale nestrádat. Jsou
schopnými adaptogeny a tudíž jejich účinek na organismus směřuje především k harmonizaci činnosti všech
orgánů a
systémů a k úpravě jejich funkcí k normálu. Nejsou to klasické léky, proti ničemu
nebojují.
Proč užívat zelené potraviny?
Zelené potraviny se stávají trendem třetího tisícíletí. Řada odborníků na
výživu po celém světě začíná prosazovat tzv. trend "green foods" (zelené potraviny). Jeho hlavní
zásadou je, že naše strava by měla obsahovat velký podíl rostlinné složky v syrovém stavu. Jako
prevenci rakoviny vědci například doporučují každodenní konzumaci pěti porcí ekologicky pěstovaného
ovoce či zeleniny. Důležitou součást tohoto trendu představuje i pití tzv. zelených nápojů, které
mají na naše zdraví zcela jedinečné účinky.
Dnešní člověk jí a tloustne, ale přesto často umírá na nutriční podvýživu. Vyčerpaná půda živí
plodiny, ty sytí nás, proto i přes špeky okolo vlastního pasu umíráme hlady.
Znáte rozumnější důvod k užívání zelených
potravin? Kolik ekologicky pěstované zeleniny denně sníme? Odpověď je jasná: Málo! Jednoduše nám na
to nezbývá ani čas, ani finance a mnohdy většinou chybí i jejich dostupnost. K tomu je ještě velká
část naší stravy tepelně a chemicky upravována a při tom je většina účinných látek zlikvidována.
Například vitamíny mizí již při teplotě +40°C! Pokud si často "pochutnáváte" na levné zelenině,
zamyslete se, zda byla za tyto peníze i ekologicky pěstována. Zelenina má úžasnou schopnost. Váže na
sebe škodliviny a to již při svém pěstování přímo z půdy.
Nabízí se tedy další otázka: co máme vlastně jíst a pít?
Doplňte svůj stůl o zelené
potraviny mladý
ječmen a chlorellu pyrenoidosu. Uvidíte, co vaše tělo udělá po doplnění toho, co je mu přirozené, ale doposud mu
chybělo.
Chlorella pyrenoidosa s mladým
ječmenem jsou přímo přeplněny tím, co nám "civilizačně postiženým" lidem chybí. Užívají se nejen
proto, že nás něco bolí nebo píchá, ale hlavně proto, že máme rozum!

Pár otázek a odpovědí o zeleném
Ječmen,pšenice,chlorella,nebo spirulina?
- Optimálního výsledku
dosáhnete, budete-li jíst vše dohromady -v přiměřeném množství samozřejmě.. Ječmen a chlorella se
vzájemně ve svých účincích podporují. Pšenice doplňuje tělu vitámíny, stopové a minerální prvky,
aminokyseliny a svými enzymi napomáhá rychlejšímu vstřebání chlorelly.
Jak dlouho lze zelené potraviny užívat?
- Zelené potraviny
jsou určeny pro dlouhodobé užívání, není třeba dělat žádnou přestávku.
Obsahují zelené potraviny
lepek?
- Zelené potraviny neobsahují lepek.
Na co všechno vlastně lze zelené
potraviny použít?
- k prevenci a
podpůrné léčbě zánětů a infekčních onemocnění
- k prevenci a podpůrné léčbě metabolických
poruch
- k prevenci a podpůrné léčbě onkologických stavů
- k prevenci a podpůrné léčbě
kardiovaskulárních onemocnění
- k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění dýchacích
cest
- k prevenci a podpůrné léčbě poruch trávicího systému
- k prevenci a podpůrné
léčbě onemocnění ledvin a močové soustavy
- k prevenci a podpůrné léčbě kožních
onemocnění
- k prevenci a podpůrné léčbě neurologických onemocnění
- k prevenci a
podpůrné léčbě onemocnění pohybového systému
- k prevenci a podpůrné léčbě poruch žláz s
vnitřní sekrecí
- k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění lymfatického systému
- k
prevenci a podpůrné léčbě gynekologických onemocnění
- k prevenci a podpůrné léčbě chorob
prostaty a m. pohlavních orgánů
- k prevenci a podpůrné léčbě některých duševních
poruch
- k prevenci a podpůrné léčbě i toho, co zde není
uvedeno
Kdy byste zelené potraviny
jíst neměli
- stav po transplantaci orgánů (nejméně 9 měsíců)
- stav po
operaci trávicího traktu (1 týden)
- během ozařování (vysadit 3 dny před zahájením, nasadit 3
dny po ukončení – týká se pouze ječmene)
- akutní zánět hlubokého žilního
systému
- akutní plicní embolizace
- akutní fáze zánětlivého střevního onemocnění (týká
se chlorelly, ječmen je vhodný)
- neúměrná očistná reakce
- alergie na zelené
potraviny

návštěvníků stránky |
---|
celkem | 158 557 |
tento týden | 51 |
dnes | 51 |