Svet-Stranek.cz
Vesmír pošle do Tvého života lidi, věci a okolnosti, které potřebuješ v ten pravý čas.
Nejsem bohatá, ale můj život bohatý je.

Co je to zelená potravina?:Vesmír pošle do Tvého života lidi, věci a okolnosti, které potřebuješ v ten pravý čas.

Co je to zelená potravina?


Zelené potraviny


Jsou dokonalé , protože jsou namíchány přímo od boha, přírodou samou, tak jak to nedokáže žádná laboratoř. Jsou namíchané přesně tak jak potřebujeme a můžeme nejlépe využít. Jedna látka podporuje druhou aby mohla ještě lépe působit, být využita naším organismem. Představují svým mohutným antioxidačním působením hráz proti spoustě nemocí s rakovinou v čele. Jsou lehce uchopitelné, jednoduché na přípravu, ideální do dnešní doby. Dnes se lidé (až na výjimky) již nebudou vracet na louky a poctivě žvýkat a vysávat travní mízu. Jedná se o vysoce komplexní potraviny, což v praxi znamená, žeobsahují v ideálním poměru takřka všechny živiny nutné ke správné funkci našeho těla, jsou schopny optimalizovat tělesné funkce a vytvořit tak prostředí pro dlouhý a zdravý život. Můžete jimi nahradit klasické jídlo třeba večeři a tím pádem zdravě hubnout, ale nestrádat. Jsou schopnými adaptogeny a tudíž jejich účinek na organismus směřuje především k harmonizaci činnosti všech orgánů a systémů a k úpravě jejich funkcí k normálu. Nejsou to klasické léky, proti ničemu nebojují. 

Proč užívat zelené

potraviny?

Zelené potraviny se stávají trendem třetího tisícíletí. Řada odborníků na výživu po celém světě začíná prosazovat tzv. trend "green foods" (zelené potraviny). Jeho hlavní zásadou je, že naše strava by měla obsahovat velký podíl rostlinné složky v syrovém stavu. Jako prevenci rakoviny vědci například doporučují každodenní konzumaci pěti porcí ekologicky pěstovaného ovoce či zeleniny. Důležitou součást tohoto trendu představuje i pití tzv. zelených nápojů, které mají na naše zdraví zcela jedinečné účinky.
Dnešní člověk jí a tloustne, ale přesto často umírá na nutriční podvýživu. Vyčerpaná půda živí plodiny, ty sytí nás, proto i přes špeky okolo vlastního pasu umíráme hlady. 
Znáte rozumnější důvod k užívání zelených potravin? Kolik ekologicky pěstované zeleniny denně sníme? Odpověď je jasná: Málo! Jednoduše nám na to nezbývá ani čas, ani finance a mnohdy většinou chybí i jejich dostupnost. K tomu je ještě velká část naší stravy tepelně a chemicky upravována a při tom je většina účinných látek zlikvidována. Například vitamíny mizí již při teplotě +40°C! Pokud si často "pochutnáváte" na levné zelenině, zamyslete se, zda byla za tyto peníze i ekologicky pěstována. Zelenina má úžasnou schopnost. Váže na sebe škodliviny a to již při svém pěstování přímo z půdy. 
Nabízí se tedy další otázka: co máme vlastně jíst a pít? 
Doplňte svůj stůl o zelené potraviny mladý ječmen a chlorellu pyrenoidosu. Uvidíte, co vaše tělo udělá po doplnění toho, co je mu přirozené, ale doposud mu chybělo. 
Chlorella pyrenoidosa s mladým ječmenem jsou přímo přeplněny tím, co nám "civilizačně postiženým" lidem chybí. Užívají se nejen proto, že nás něco bolí nebo píchá, ale hlavně proto, že máme rozum! 




Výživová hodnota Mladého ječmene a Chlorelly


Jsou to vysoce komplexní potraviny, což v praxi znamená, že obsahují v ideálním poměru takřka všechny živiny nutné ke správné funkci našeho těla
  • vitamíny (např. velké množství beta-karotenu s ochrannou funkcí proti škodlivým účinkům slunečního záření)
  • minerály
  • stopové prvky
  • aminokyseliny včetně esenciálních-velké množství lyzinu podporuje léčbu infekcí oparem (herpes simplex)
  • nukleové kyseliny, enzymy (v Mladém ječmeni jsou zastoupeny ve velkém množství a s vysokou aktivitou, kterou zajišťuje unikátní metoda výroby)
  • fytolátky (např. velké množství chlorofylu, známého mimo jiné svými protizánětlivými účinky a schopností odstraňovat tělesné pachy)a řada dalších látek
  • jedinečný růstový faktor (CGF)
  • přírodní antibiotikum Chlorellin
  • vlákninu, která se významně uplatňuje v procesu detoxikace a je nejlepší prevencí nádoru tlustého střeva
  • vysoký obsah kyseliny listové v nápoji Mladý ječmen


Zelené potraviny

Jsou dokonalé , protože jsou namíchány přímo od boha, přírodou samou, tak jak to nedokáže žádná laboratoř. Jsou namíchané přesně tak jak potřebujeme a můžeme nejlépe využít. Jedna látka podporuje druhou aby mohla ještě lépe působit, být využita naším organismem. Představují svým mohutným antioxidačním působením hráz proti spoustě nemocí s rakovinou v čele. Jsou lehce uchopitelné, jednoduché na přípravu, ideální do dnešní doby. Dnes se lidé (až na výjimky) již nebudou vracet na louky a poctivě žvýkat a vysávat travní mízu. Jedná se o vysoce komplexní potraviny, což v praxi znamená, žeobsahují v ideálním poměru takřka všechny živiny nutné ke správné funkci našeho těla, jsou schopny optimalizovat tělesné funkce a vytvořit tak prostředí pro dlouhý a zdravý život. Můžete jimi nahradit klasické jídlo třeba večeři a tím pádem zdravě hubnout, ale nestrádat. Jsou schopnými adaptogeny a tudíž jejich účinek na organismus směřuje především k harmonizaci činnosti všech orgánů a systémů a k úpravě jejich funkcí k normálu. Nejsou to klasické léky, proti ničemu nebojují. 


Proč užívat zelené potraviny?

Zelené potraviny se stávají trendem třetího tisícíletí. Řada odborníků na výživu po celém světě začíná prosazovat tzv. trend "green foods" (zelené potraviny). Jeho hlavní zásadou je, že naše strava by měla obsahovat velký podíl rostlinné složky v syrovém stavu. Jako prevenci rakoviny vědci například doporučují každodenní konzumaci pěti porcí ekologicky pěstovaného ovoce či zeleniny. Důležitou součást tohoto trendu představuje i pití tzv. zelených nápojů, které mají na naše zdraví zcela jedinečné účinky.
Dnešní člověk jí a tloustne, ale přesto často umírá na nutriční podvýživu. Vyčerpaná půda živí plodiny, ty sytí nás, proto i přes špeky okolo vlastního pasu umíráme hlady. 
Znáte rozumnější důvod k užívání zelených potravin? Kolik ekologicky pěstované zeleniny denně sníme? Odpověď je jasná: Málo! Jednoduše nám na to nezbývá ani čas, ani finance a mnohdy většinou chybí i jejich dostupnost. K tomu je ještě velká část naší stravy tepelně a chemicky upravována a při tom je většina účinných látek zlikvidována. Například vitamíny mizí již při teplotě +40°C! Pokud si často "pochutnáváte" na levné zelenině, zamyslete se, zda byla za tyto peníze i ekologicky pěstována. Zelenina má úžasnou schopnost. Váže na sebe škodliviny a to již při svém pěstování přímo z půdy. 
Nabízí se tedy další otázka: co máme vlastně jíst a pít? 
Doplňte svůj stůl o zelené potraviny mladý ječmen a chlorellu pyrenoidosu. Uvidíte, co vaše tělo udělá po doplnění toho, co je mu přirozené, ale doposud mu chybělo. 
Chlorella pyrenoidosa s mladým ječmenem jsou přímo přeplněny tím, co nám "civilizačně postiženým" lidem chybí. Užívají se nejen proto, že nás něco bolí nebo píchá, ale hlavně proto, že máme rozum! 



 Zelené zlato - "malá listárna odpovědí"

                             
                                                Photobucket

Pár otázek a odpovědí o zeleném

Ječmen,pšenice,chlorella,nebo spirulina?

  • Optimálního výsledku dosáhnete, budete-li jíst vše dohromady -v přiměřeném množství samozřejmě.. Ječmen a chlorella se vzájemně ve svých účincích podporují. Pšenice doplňuje tělu vitámíny, stopové a minerální prvky, aminokyseliny a svými enzymi napomáhá rychlejšímu vstřebání chlorelly.

Jak dlouho lze zelené potraviny užívat?

  • Zelené potraviny jsou určeny pro dlouhodobé užívání, není třeba dělat žádnou přestávku. 


Obsahují zelené potraviny lepek?

  • Zelené potraviny neobsahují lepek.


Na co všechno vlastně lze zelené potraviny použít?


  • k prevenci a podpůrné léčbě zánětů a infekčních onemocnění
  • k prevenci a podpůrné léčbě metabolických poruch
  • k prevenci a podpůrné léčbě onkologických stavů
  • k prevenci a podpůrné léčbě kardiovaskulárních onemocnění
  • k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění dýchacích cest
  • k prevenci a podpůrné léčbě poruch trávicího systému
  • k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění ledvin a močové soustavy
  • k prevenci a podpůrné léčbě kožních onemocnění
  • k prevenci a podpůrné léčbě neurologických onemocnění
  • k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění pohybového systému
  • k prevenci a podpůrné léčbě poruch žláz s vnitřní sekrecí
  • k prevenci a podpůrné léčbě onemocnění lymfatického systému
  • k prevenci a podpůrné léčbě gynekologických onemocnění
  • k prevenci a podpůrné léčbě chorob prostaty a m. pohlavních orgánů
  • k prevenci a podpůrné léčbě některých duševních poruch
  • k prevenci a podpůrné léčbě i toho, co zde není uvedeno

 

Kdy byste zelené potraviny jíst neměli

  • stav po transplantaci orgánů (nejméně 9 měsíců)
  • stav po operaci trávicího traktu (1 týden)
  • během ozařování (vysadit 3 dny před zahájením, nasadit 3 dny po ukončení – týká se pouze ječmene)
  • akutní zánět hlubokého žilního systému
  • akutní plicní embolizace
  • akutní fáze zánětlivého střevního onemocnění (týká se chlorelly, ječmen je vhodný)
  • neúměrná očistná reakce
  • alergie na zelené potraviny

                                                                                                Photobucket

                                                                               

návštěvníků stránky
celkem128 286
tento týden265
dnes95